Το 2ο Westside Festival έφτασε στο τέλος του μετά από 4 ημέρες γεμάτες μουσική με 18 live! Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όσους συνέβαλαν στο να είναι επιτυχημένη και η δεύτερη προσπάθεια μας:
Όλες τις μπάντες που ήρθαν στην Πάτρα και συμμετείχαν στην νέα μεγάλη μουσική γιορτή της πόλης: A Victim Of Society, Larry Gus, Thee Holy Strangers, Leon of Athens, Closer, The Callas, ION, Σtella, Zebra Tracks,Prins Obi, Chickn, Le page, THE VAGINA LIPS, Melorman, Gravitysays_i,Moa Bones, Daphne And The Fuzz και PAVLOS PAVLIDIS!
To Κράτα το Σόου και το My Friend Larry Gus που με την συμμετοχή τους συμπλήρωσαν ιδανικά τον χαρακτήρα του φεστιβάλ!
Τους χώρους που φιλοξένησαν τα live και τα dj set: ΠΟΠ ΧΟΡΝ, Ροκφόρ,Συνδετήρας, Το Χασομέρι, ΓΙΑΦΚΑ, Si Doux, Ποικίλη Στοά Πάτρα και Café Del Bar!
Επίσης όσους βοήθησαν ώστε να στηθεί το φεστιβάλ: Dihxo, Studio Ampersand, Tipografio.gr, Noisebox Studio, Joe Records, Corfu Beer,Φασολοι Μαγειρειο. Ψητόπολις Γυράδικο, Rockeat(Food Revolution).
Πάνω απ’ όλα όμως θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που γέμισε τις σκηνές του φεστιβάλ και στήριξε και το 2ο Westside Festival!Η επιτυχία και η καθιέρωση του φεστιβάλ κρίνεται από αυτό!
Ευχαριστούμε πολύ!
Σειρά έχει το #WestsideFestival_Vol3
#WestSideFestival team