Το Westside Festival παρουσιάζει την Nalyssa Green και τον Jack Heart, δυο από τα καλύτερα ονόματα της εγχώριας σκηνής, για ένα μοναδικό ανοιξιάτικο double bill live!

Σάββατο 21 Απριλίου στον Συνδετήρα!
Έναρξη 21:00
Είσοδος Ελεύθερη
After party by PressPop.gr team
#Westsidefestival
www.westsidefest.gr

Nalyssa Green
Η Nalyssa Green έχει κυκλοφορήσει δύο προσωπικά άλμπουμ με τραγούδια της (Barock, 2010, self-released / The Seed, 2012, Inner Ear ). Τελευταία ασχολείται με τη σύνθεση πρωτότυπης μουσικής που πλαισιώνει θεατρικές παραστάσεις. Φήμες λένε ότι αυτή τη στιγμή ολοκληρώνει τον πρώτο ελληνόφωνο δίσκο της, με το γενικό τίτλο “Μπλούμ”.

Links:
https://www.facebook.com/nalyssa.green/
https://nalyssagreen.bandcamp.com/
https://www.youtube.com/channel/UCZBfrzWxVar0t3-BNfh_r_w

* * * * * *
Jack Heart
Ο Jack Heart είναι το μουσικό alter ego του Νικόλα Κοκολάκη το οποίο γεννήθηκε το 2013 όταν και κυκλοφόρησε το πρώτο του EP με τίτλο Girl. Ο Jack Heart με τη συμμετοχή εκλεκτών μουσικών παρουσίασε ζωντανά τη νέα εκδοχή της μουσικής του συμμετέχοντας ως το opening act των Blonde Redhead τον Μαρτιο του 2017 στο Gagarin καθώς και στο ξενοδοχείο Μπάγκειον στα πλαίσια του Velvet Room. Ο Νικόλας είναι ενεργός στην αγγλόφωνη ελληνική σκηνή από το 2011 όντας ο τραγουδιστής και κύριος συνθέτης των Wheatman με τους οποίους μοιράστηκε τη σκηνή με ονόματα όπως οι Kasabian , James, Miles Kane , Band of Skulls στο Ejekt Festival του 2012 καθώς και με τον Paul Banks των Interpol. Το πρώτο του ολοκληρωμένο LP με τίτλο Emotional Piñata που κυκλοφόρησε πρόσφατα τον βρίσκει να αποτυπώνει την ωμή δύναμη της τραγουδοποιίας του μέσα από το ηλεκτρισμένο πρίσμα της πενταμελούς μπάντας του. Η μουσική του Jack Heart είναι μία διαρκής προσπάθεια να φωτίστουν οι άνθρωποι ,τα τοπία , οι λέξεις και οι αναστεναγμοί, η δημιουργία μελωδιών περασμένη απο αρώματα καπνισμένα και συναισθήματα απογυμνωμένα. Ένα αμάλγαμα του παρελθόντος και του πάροντος μπολιασμένα με έναν αφηγηματικό λυρισμό. Η ζωντανή εκδοχή του Jack Heart είναι έτοιμη να αποδώσει την έντονη αυτή ψυχική διαδικασία.

Links:
https://www.facebook.com/jackheartband/
https://jackheart.bandcamp.com/
https://soundcloud.com/jackheart
https://www.youtube.com/watch?v=SOkbKO1mdyo
https://www.youtube.com/watch?v=Uo9mq_bMoGs